Nyerj osztálykirándulást!

Nyereményjátékot hirdetünk, amely során egy szerencsés iskolai osztály vagy óvodai csoport részére ingyenes látogatást biztosítunk az Ásványok Házába. A játékra nevezhetnek pedagógusok, szülők, nagyszülők, bárki, aki szeretne egy osztálykirándulást ajándékba adni az általa megnevezett osztálynak, csoportnak.

A nyereményjáték időtartama: 2023. május 15-28.
Sorsolás: 2023. május 29.
Nyeremény: ingyenes belépés egy iskolai vagy óvodai csoport számára (részletek lejjebb)

A játékra való jelentkezés módja:
Emailben várjuk a jelentkezéseket a matracsillaga@gmail.com címre, melyben kérjük megadni:
• Miért lenne aktuális a csoport számára a látogatás az Ásványok Háza kiállításába? Elkezdtek földrajzot tanulni? Összegyűjtik az összes követ az udvaron? Szeretnek kristályos színezőket kiszínezni? Vagy talán most ismerkednének meg először a természet ezen szépségeivel?
• A benevezett osztály/csoport megnevezése: Település, intézmény, osztály/csoport.
• A nevező vagy kapcsolattartó neve, telefonszáma, amin keresztül elérhetjük.
• A jelentkezéshez képet is lehet mellékelni, de nem kötelező.
Emellett megköszönjük, ha a Facebook bejegyzésünket is megosztják!

A játék szabályzata:
• A „Nyerj osztálykirándulást!” nyereményjáték szervezője az Ásványok Háza Magángyűjtemény üzemeltetője, a Biocentrum Kft., melynek képviselője Nagy Mária kommunikációs munkatárs.
• A játékra való jelentkezés érvényes, ha a jelentkező minden kért adatot megadott az elküldött emailben. A hiányos elérhetőségek esetén a jelentkezés érvénytelenné válik. A jelentkezés során elküldött képeket közzétehetjük weboldalunkon vagy közösségi oldalainkon, a jelentkezés leadásával erre engedélyt adnak.
• A sorsolás 2023. május 29-én történik, az érvényes jelentkezést leadottak között, gépi sorsolással.
• A sorsolás eredményeit 2023. május 29-én tesszük közzé a weboldalunkon és közösségi oldalainkon. A nyertest a jelentkezésben megadott elérhetőségén értesítjük.
• A jelentkezők számától függően lehetséges, hogy egyéb nyereményeket is kisorsolunk.
• A nyeremény: ingyenes belépés egy iskolai vagy óvodai csoport számára. Legfeljebb 40 fő és 5 kísérő részére. A nyeremény felhasználható az idei és a 2023/24-es tanévben is. A kedvezmény a belépésre vonatkozik, az utazásra nem. A nyertes csoportnak is szükséges az előzetes időpontegyeztetés. A nyeremény nem átruházható.
• Adatkezelés: a jelentkezés során megadott adatokat levelezőszerverünkön illetve egy összesítő táblázatban gyűjtjük, elektronikus formában, azokat harmadik félnek nem továbbítjuk, további célra fel nem használjuk. Az adatokat a játék lezárása és a nyertesek értesítése után töröljük. Kérhetik bármikor tárolt adataik azonnali törlését, módosítását a matracsillaga@gmail.com címen.

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

a lap tetejére