Nyereményjáték eredményhirdetés!

Először is szeretnénk megfogalmazni pár gondolatot a nyereményjátékunkkal kapcsolatban. Meghatott minket a jelentkezők nagy száma és a sok pozitív visszajelzés. Mi egy saját fenntartású magángyűjteményt gondozunk a Mátra egy elrejtett csodaszép szegletében. Mivel a kiállításunk óriási mind alapterületben, mind bemutatott példányszámban, sokan azt feltételezik, hogy állami intézmény vagyunk. Tulajdonképpen a gyűjtő úr és két amatőr ásványgyűjtő lelkes közreműködése az, amit nálunk láthatnak. Éppen ezért minden elismerő, bátorító szó sokat jelentett a számunkra, köszönjük!

Másodszor, megindított bennünket a pedagógus kollégák példamutató lelkesedése a gyermekek természetszeretetre való nevelése iránt, akár óvodás, akár iskolás csoport esetében. A kapott fényképek és történetek mind arról tanúskodnak, hogy ezek a fiatalok nemcsak élvezetes élményeket, hanem életre szóló, jó példát is kapnak nevelőiktől. Ezúton szeretnénk ehhez az áldozatos munkájukhoz gratulálni és partner lenni odaadó tevékenységükben.

Éppen ezért a gyűjtemény-tulajdonos úrral közösen úgy döntöttünk, hogy a korábban meghirdetett egy nyertes helyett 5 csoportnak biztosítunk ingyenes látogatást, ezenkívül minden jelentkező számára küldünk egy kedvezményre feljogosító kupont, amit csoportlátogatásra tudnak felhasználni.

A kisorsolt nyertesek:
• Zagyvaszántói Római Katolikus Általános Iskola, 4. osztály (Bóna Andrea)
• Salgótarjáni Általános Iskola Dornyay Béla Tagiskolája, 4. és 6. évfolyamos gyerekek közös csoportja (Skrabák Ágnes)
• Mezőtúri Szent István Katolikus Általános Iskola, 1. osztály (Dorogházi Orsolya)
• Monori József Attila Gimnázium, Tudományos Diákkör tagjai (Illési Dániel)
• Tápióbicskei Földváry Károly Általános Iskola, 5. a osztály (Hegedűs Mónika)

Gratulálunk a nyerteseknek! A névre szóló belépőket a napokban küldjük ki elektronikusan a jelentkezés során megadott elérhetőségekre.
Kérdéssel nyugodtan forduljanak hozzánk elérhetőségeinken: https://matracsillaga.eu/informaciok/

(A képen: Tápióbicskei Földváry Károly Általános Iskola, 5. a osztály; Zagyvaszántói Római Katolikus Általános Iskola, 4. osztályos Robotka Tamás; Salgótarjáni Általános Iskola Dornyay Béla Tagiskolája, 4. és 6. évfolyamos gyerekek közös csoportja; Monori József Attila Gimnázium, Illési Dániel, a Tudományos Diákkör tagja)

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

a lap tetejére