Advent az Ásványok Házában

Szeretettel várunk mindenkit adventi rendezvényünkön 2022. december 17-én az Ásványok Házában.
A programok 13 órától kezdődnek, tárlatvezetéssel, valamint méz- és borkóstolással. A magángyűjteményünk tulajdonosa személyesen vezeti körbe az érdeklődőket a négyezer darabot bemutató kiállításon.
A Markó Méhészet jóvoltából ízletes mézeket kóstolhatunk, a Bánszki Pince pedig forralt borral kedveskedik látogatóinknak.
Jótékonysági cipősdoboz akciónk keretében szeretettel várjuk az ajándékfelajánlásokat, melyeket a gyöngyösi Családok Átmeneti Otthona és Gyermekek Átmeneti Otthona számára továbbítunk. A csomagolt cipősdobozokban elsősorban játékokra, nem romlandó édességekre, könyvekre és ajándékokra számítunk, december 1. és 17. között, nyitvatartási időben. A letölthető adatlappal segíthet, hogy a gyermekek számukra megfelelő ajándékot kaphassanak.
December 17. a (ronda) karácsonyi pulcsik világnapja, amely alkalomból az ünnepi, vicces pulóverben érkező látogatóknak meglepetéssel készülünk.
A rendezvény a kiállítás belépőjével látogatható. Minden megváltott jegy mellé jár egy pörgetés a karácsonyi szerencsekeréken!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Hey, like this? Why not share it with a buddy?

a lap tetejére