Elérhetőségeink

Ásványok Háza
3211 Gyöngyösoroszi
Károlytáró Hrsz.: 703/14.

Telefon:
+36 70/930 3869 • +36 30/768 1630

Email:
info[kukac]matracsillaga.eu • matracsillaga[kukac]gmail.com

MEgközelítés gépjárművel

Az Ásványok Háza Gyöngyösoroszi közelében, Károlytáró lakótelep irányában helyezkedik el, Gyöngyöstől 9 km-re.

Az út Gyöngyöstől kanyarogva, erdőkkel és hegyekkel szegélyezve vezet hozzánk, miközben a Toka-patak csörgedezik hol jobbról, hol balról. A festői környezet minden évszakban megannyi szépséget és különlegességet kínál, legyen szó túrázásról, vagy autós kirándulásról.

Megközelítés Budapest felől:

Megközelítés Nyíregyháza felől:

Megközelítés Békéscsaba felől:

Útbaigazítás Gyöngyösről

Miután beérkezett Gyöngyösre, kövesse a Szurdokpüspöki és/vagy Gyöngyöspata felé mutató táblákat. A Szurdokpüspöki felé haladó úton, a Gyöngyös táblát elhagyva jól észrevehető jobb kéz felől a Gyöngyösi Állatkert, illetve az „Ásványkiállítás 9km” tábla. Az állatkertnél kell jobbra fordulni Gyöngyösoroszi felé.

Gyöngyösorosziba érve a főút balra kanyarodik. Folytassa útját a községen keresztül elhagyva jobb kéz felől a községházát, majd balról a katolikus templomot. Gyöngyösoroszit elhagyva az út folytatódik felfelé, elhagyva balról az egykori ércelőkészítőt, majd a vízgyűjtőt. A kilencedik kilométernél, az út bal oldalán található az Ásványok Háza sárga épülete.

PArkolás

Parkolásra az udvarunkban van lehetőség a kijelölt parkolóhelyekre. Jelenleg egy mozgáskorlátozott parkolóval rendelkezünk. Busz számára is van elegendő helyünk.

Megközelítés tömegközlekedéssel

Érkezés vonattal

Vonattal Gyöngyösig lehet eljutni, onnan autóbuszra kell átszállni. A gyöngyösi vasútállomás jellegzetessége, hogy "zsákutca", azaz nem áthalad rajta a vasúti forgalom, hanem Vámosgyörk felől érkeznek, majd ugyanoda indulnak vissza a vonatok. A vasútállomásról 10-15 perces sétával lehet eljutni az autóbusz-pályaudvarra.

Érkezés autóbusszal

A múzeumhoz Gyöngyösről indul helyközi buszjárat Károlytáró lakótelep irányába (a 7-es kocsiállásból). A részletes menetrendhez látogasson el a menetrendek.hu oldalra. A múzeumnál buszmegálló nincs, a buszsofőrt kell megkérni, hogy megálljon nálunk, a jegyet az Ércbányáig kell kérni.

3211 Gyöngyösoroszi, Károlytáró Hrsz.: 703/14., 9-es km

Telefon: +36 70/930 3869

 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás: 

Hétköznap és hétvégén 9.00-16.00

@ 2018 Ásványok Háza │ Gyöngyösoroszi │ Minden jog fenntartva

ALorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed vel lorem mollis, posuere orci ac, sollicitudin ex. Suspendisse id tempus ligula. Donec at ornare lectus. Sed quis mattis augue.

A lap tetejére
Az oldalon sütiket gyűjtünk, hogy kényelmesebbé tegyük a böngészést. Erről bővebb információkat olvashat, elfogadhatja, vagy megtagadhatja.
További információ Elfogadom Megtagadom