Családi belépő

Családi (szülő gyermekkel) belépő: 2000 Ft
Felnőtt: 1000Ft
Diák, gyermek, nyugdíjas: 750Ft
Csoportos belépő (legalább 10 fő): 750Ft/fő

Tovább a kedvezményekhez

Nyitvatartás

Hétköznap és hétvégén 9.00-16.00

Ünnepi nyitvatartás

Múzeumunk szeretettel várja a családokat, kicsiknek és nagyoknak is egyaránt érdekes látnivalókkal, ismeretterjesztő foglalkoztatókkal készülünk. A játékok korhatár nélküliek, egész kicsi kortól élvezhetők.

Ügyes-asztal

Vágd ki, majd hajtogasd össze az ásványokat! Színezz kristályokat a kiállításban látottak alapján, vagy a képzeletedet használva! Az Ügyes-asztalnál találhatók az interaktív gyermekfoglalkoztatóink, amelyek önállóan is igénybe vehetők, de szívesen segítünk.

Kutató-sarok

Vizsgáld meg mikroszkóp, elektronikus mikroszkóp és többfunkciós nagyító segítségével az ásványokat! Az eszközök használata könnyen elsajátítható, számos mikro- és érdekes ásvány vár arra, hogy közelről is szemügyre vegyék. 

Kincskereső

A homokban kristályokat, kagylókat, kőzeteket és fosszíliákat rejtettünk el. A számoló-lap segítségével gyűjts össze belőlük tízet, és válassz magadnak közülük egyet ajándékba!

Játékok

Játssz a Mátra élővilágát és látnivalóit bemutató memória-játékkal, vagy rakd ki a múzeumban kiállított ásványokat ábrázoló kirakókat! A játékokhoz kérd a kiállításszervezők segítségét!

Elérhetőség, megközelítés

Ásványok Háza
3211 Gyöngyösoroszi
Károlytáró Hrsz.: 703/14.

Telefon:
+36 70/930 3869 • +36 30/768 1630

Email:
info[kukac]matracsillaga.eu
matracsillaga[kukac]gmail.com

Térkép és útvonal

Látnivalók és programok

A Mátra és a környék látnivalóit, programjait gyűjti össze a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület, hogy mindenki találjon az érdeklődésének megfelelő programot.

Látnivalók

3211 Gyöngyösoroszi, Károlytáró Hrsz.: 703/14., 9-es km

Telefon: +36 70/930 3869

 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás: 

Hétköznap és hétvégén 9.00-16.00

@ 2018 Ásványok Háza │ Gyöngyösoroszi │ Minden jog fenntartva

ALorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed vel lorem mollis, posuere orci ac, sollicitudin ex. Suspendisse id tempus ligula. Donec at ornare lectus. Sed quis mattis augue.

A lap tetejére
Az oldalon sütiket gyűjtünk, hogy kényelmesebbé tegyük a böngészést. Erről bővebb információkat olvashat, elfogadhatja, vagy megtagadhatja.
További információ Elfogadom Megtagadom