Helyben van a sokszínűség

Február 3-án Gyöngyösoroszi is csatlakozik az országos eseménysorozathoz.

jan. 28, 2018

Délelőtt 10 órától az Ásványok Házában indulnak a programok. Az interaktív játékok, ásványvadászat, és kézműves asztal mellett fotókiállítás és előadás is megtekinthető. A kiállításon a gyöngyösoroszi ércbánya jelenébe és múltjába pillanthatunk be, míg az előadás a Mátra ásványvilágába nyújt képes betekintést.

Az Ásványok Házában 16 óráig folytatódnak az események, melyekre a múzeum belépőjét szükséges megváltani. A belépő mellé különböző kuponokat adunk, amik helyben használhatók fel.

14 órától a Gyöngyösoroszi Művelődési Házban indulnak a vendégcsalogató programok fánksütéssel, álarckészítéssel, kézműveskedéssel. A helyi lakosok és közfoglalkoztatottak munkáiból láthatunk kiállítást, majd 18 órától indul a táncház, és a disznótoros eszem-iszom, a jó hangulatot a népdal karaoke is megalapozza.

Mindenkit szeretettel várunk!

 

3211 Gyöngyösoroszi, Károlytáró Hrsz.: 703/14., 9-es km

Telefon: +36 70/930 3869

 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás: 

Hétköznap és hétvégén 9.00-16.00

@ 2018 Ásványok Háza │ Gyöngyösoroszi │ Minden jog fenntartva

ALorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed vel lorem mollis, posuere orci ac, sollicitudin ex. Suspendisse id tempus ligula. Donec at ornare lectus. Sed quis mattis augue.

A lap tetejére
Az oldalon sütiket gyűjtünk, hogy kényelmesebbé tegyük a böngészést. Erről bővebb információkat olvashat, elfogadhatja, vagy megtagadhatja.
További információ Elfogadom Megtagadom