Év ásványa rajzpályázat

Általános iskolások és óvodások számára indítanak rajzpályázatot értékes nyereményekért.

jan. 15, 2018

Az év ásványa és az év ősmaradványa program közös rajzpályázatot hirdet általános iskolások és óvodások részére "Kezedben a múlt" címmel. A pályázatban a tavalyi (2017-es) év ásványa, a kvarc, illetve a barlangi medve, az év ősmaradványa a téma.

A szervezők segítséget is adnak a témában érdeklődőknek, ami az evosmaradvanya.hu weboldalon érhető el, "Ismeretterjesztés" menüpont alatt.

Minden résztvevő kap oklevelet elektronikus formában és ingyenes családi belépőt a díjkiosztó ünnepség helyszínéül szolgáló Lurdy-házi Ásványbörzére, ahonnan minden jelenlévő alkotó apró emlékkel térhet haza.Az alkotásokat közzétesszük honlapunkon, és a beérkezett legjobb pályaművekből válogatott vándorkiállítást valamennyi helyszínen ingyen tekinthetik meg a díjazottak.

A pályázat további részleteiről itt tájékozódhat.

3211 Gyöngyösoroszi, Károlytáró Hrsz.: 703/14., 9-es km

Telefon: +36 70/930 3869

 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás: 

Hétköznap és hétvégén 9.00-16.00

@ 2018 Ásványok Háza │ Gyöngyösoroszi │ Minden jog fenntartva

ALorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed vel lorem mollis, posuere orci ac, sollicitudin ex. Suspendisse id tempus ligula. Donec at ornare lectus. Sed quis mattis augue.

A lap tetejére
Az oldalon sütiket gyűjtünk, hogy kényelmesebbé tegyük a böngészést. Erről bővebb információkat olvashat, elfogadhatja, vagy megtagadhatja.
További információ Elfogadom Megtagadom