Átrendezés

Befejeződött az átalakítás az Ásványok Házában

júl. 26, 2019

Befejeződött az átalakítás az Ásványok Házában. Az eredeti kiállítás példányait megritkítottuk, rendszereztük. Kibővítettük a hamisított ásványos és a bányászati kiállítást. Végül kihelyezésre került a már közel egy éve gyűjtés alatt álló mátrai kiállítási anyag is. Így a jelenleg 3200 darabszámra redukálódott kiállítás (ami még így is messze a legnagyobb hazánkban) része lett egy 750 darabot felölelő (!) mátrai rész 7 vitrinben. Ebben a Mátra ismert és kevésbé ismert lelőhelyeiről egyaránt találhatók példányok, összesen 87 ásványfaj képviseli magát. Így nem csak laikusok, hanem akár szakmabeliek, egyetemek vagy szimplán a Mátra ásványai iránt érdeklődők számára is ideális célpont kiállításunk.
Akinek ez nem elég, az ásványrendszertani tárlatunk közel 330 fajával szintén rendelkezésre áll.
Lelőhely-ismertető táblák és egyéb információk a közeljövőben kihelyezésre fognak kerülni, azonban maguk a példányok már most is megtekinthetőek.

Várunk mindenkit szeretettel!

 

 

3211 Gyöngyösoroszi, Károlytáró Hrsz.: 703/14., 9-es km

Telefon: +36 70/930 3869

 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás: 

Hétköznap és hétvégén 9.00-16.00

@ 2018 Ásványok Háza │ Gyöngyösoroszi │ Minden jog fenntartva

ALorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed vel lorem mollis, posuere orci ac, sollicitudin ex. Suspendisse id tempus ligula. Donec at ornare lectus. Sed quis mattis augue.

A lap tetejére
Az oldalon sütiket gyűjtünk, hogy kényelmesebbé tegyük a böngészést. Erről bővebb információkat olvashat, elfogadhatja, vagy megtagadhatja.
További információ Elfogadom Megtagadom