Mátrafüredi ásványbörzéről

November 5-én a mátrafüredi ásványbörzén képviseltük a múzeumot.

nov. 05, 2017

A Mátra Erdészeti Szakközépiskola adott otthont november 5-én az Ásványgyűjtők XIX. Mátrai Találkozójának. A családias hangulatú rendezvény igen színvonalasra sikerült, hiszen leginkább természetes formájukban lehetett megvásárolni az ásványokat, a csiszolatok és feldolgozott ásványok csak kis mennyiségben fordultak elő. A rendezvény értékét emelte az a kiállítás is, ami a helyszínen látható volt, és ahol a számos különleges magángyűjtemény mellett az Ásványok Háza ásványai is kiállításra kerültek.

Pozitív élményként ért minket, hogy sokan, akik megálltak a standunknál, már hallottak a múzeumunkról és jó emlékekkel távoztak tőlünk. Reméljük, hogy jövőre is ott lehetünk!

3211 Gyöngyösoroszi, Károlytáró Hrsz.: 703/14., 9-es km

Telefon: +36 70/930 3869

 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás: 

Hétköznap és hétvégén 9.00-16.00

@ 2018 Ásványok Háza │ Gyöngyösoroszi │ Minden jog fenntartva

ALorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed vel lorem mollis, posuere orci ac, sollicitudin ex. Suspendisse id tempus ligula. Donec at ornare lectus. Sed quis mattis augue.

A lap tetejére
Az oldalon sütiket gyűjtünk, hogy kényelmesebbé tegyük a böngészést. Erről bővebb információkat olvashat, elfogadhatja, vagy megtagadhatja.
További információ Elfogadom Megtagadom