Gyűjtőtúrák az Ásványok Házával

Idén elindítjuk meghirdetett túráinkat a nagy érdeklődésre való tekintettel.

febr. 25, 2018

Csoportok által igényelt túráink mellett idén meghirdetett túrákat is szervezünk, amelyekre egyénileg is lehet jelentkezni. Minden hónapban indítunk túrákat, legalább 5 fő jelentkezőtől. Első túránkat március 25-én, Gyöngyössolymosra tervezzük. A túrák időpontjait már megtalálhatják a weboldalunkon.

Kezdő túrázóknak összeállítottunk egy hasznos listát az ásványgyűjtéshez és kiránduláshoz szükséges eszközökről, felszerelésről. Ha tervezik, hogy csatlakoznak egyik gyűjtőtúránkhoz, mindenképpen érdemes felkészülni. Mi is tudunk biztosítani felszerelést korlátozott számban. Szükséges eszközök

A túráinkkal kapcsolatos tudnivalók és a jelentkezés részletei a "Túráink" menüpontban elérhetők. Lehetőség van feliratkozni a túra-hírlevelünkre is, ahol fontos információkat küldünk ki az egyes túráink előtt. További részletek hamarosan elérhetők lesznek a weboldalunkon.

Tovább a túrákhoz

 

 

 

3211 Gyöngyösoroszi, Károlytáró Hrsz.: 703/14., 9-es km

Telefon: +36 70/930 3869

 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás: 

Hétköznap és hétvégén 9.00-16.00

@ 2018 Ásványok Háza │ Gyöngyösoroszi │ Minden jog fenntartva

ALorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed vel lorem mollis, posuere orci ac, sollicitudin ex. Suspendisse id tempus ligula. Donec at ornare lectus. Sed quis mattis augue.

A lap tetejére
Az oldalon sütiket gyűjtünk, hogy kényelmesebbé tegyük a böngészést. Erről bővebb információkat olvashat, elfogadhatja, vagy megtagadhatja.
További információ Elfogadom Megtagadom